Social

Biroul Unic al CCIAT își reia activitatea

Biroul Unic al CCIAT își reia activitatea

Începând din 20 iunie, Biroul Unic al CCIAT își reia activitatea, după o perioadă de 6 luni în care s-au făcut demersuri pe lângă entitățile de resort privind extinderea portofoliului de servicii oferite, specifice fiecărei organizații semnatare, demersuri aflate încă în derulare.

Biroul Unic a fost deschis oficial în 23 iunie 2016, ca entitate fără personalitate juridică, interfață între comunitatea de afaceri și instituțiile statului, cu scopul de a oferi antreprenorilor consultanță și informații, într-un singur loc („one-stop shop”).

Parteneriatul Regional pentru înființarea „Biroului Unic” s-a născut urmarea relațiilor de colaborare îndelungate și fructuoase ale CCIAT cu instituții ale administrației publice locale și regionale, servicii deconcentrate în teritoriu, organizații intermediare regionale, care au convenit înființarea unei structuri menită să contribuie la facilitarea dialogului cu mediul de afaceri local și regional.

Semnatarii Cartei Parteneriatului Regional pentru crearea Biroului Unic al CCIAT (în ordine alfabetică) sunt Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Timiș; Agenţia pentru Protecţia Mediului Timiş; Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara; Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest Timiș; Direcţia Agricolă Județeană Timiș; Direcţia Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara; Direcția Regională Vamală; Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș; Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiș; Inspectoratul de Poliţie Județean Timiş / Serviciul Investigarea Criminalității Economice; Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”al Județului Timiș; Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș; Primăria Municipiului Timișoara / Biroul Autorizare Activități Comerciale și Gestiune Spații Publicitare.

Biroul Unic al CCIAT funcționează la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, et. I, în fiecare zi de marți, în intervalul orar 900-1200

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*