Administrație

Poliția Deta are nevoie de tehnică pentru intervenții

Poliția Deta are nevoie de tehnică pentru intervenții
Adora Beauty

Recent a avut loc o nouă ședință a Autorității Teritoriale de Ordine Publică Timiș desfășurată în teritoriu, de această dată la Deta, la care au fost invitați și primarii și reprezentanții structurilor de ordine publică (poliție, jandarmerie, ISU etc.) din localitățile Deta, Denta, Giulvăz, Moravița, Voiteg, Jebel, Banloc, Livezile, Giera, Gătaia, Birda, Ciacova și Ghilad. La ședința ATOP Timiș a luat parte și președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Cu această ocazie, președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică Timiș, Traian Stancu, a făcut o scurtă informare privind atribuțiile legale și activitățile ATOP.

S-a mai discutat despre activitatea poliției orașului Deta și prioritățile acestei instituții, care vizează siguranța rutieră și reducerea criminalității, dar și prevenirea și combaterea fenomenului migrației ilegale la granița cu Serbia. De altfel, la ședința ATOP a fost prezent și un reprezentant al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

În cadrul ședinței au mai fost evidențiate situațiile specifice cu care structurile operative de ordine publică din respectivele localități se confruntă, ca de exemplu dificultățile legate de subdimensionarea unor canale de colectare a apelor din localitățile Liebling sau Gătaia.

Reprezentanții ISU Deta și ai Poliției orașului Deta au solicitat din partea Autorității Teritoriale de Ordine Publică sprijin pentru dotarea cu tehnică de intervenție. De asemenea, s-a solicitat reprezentantului poliției transporturi feroviare să comunice ATOP-ului care sunt cele mai recente amenajări efectuate de CFR la trecerile la nivel cu calea ferată.

 

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*