Sport

POLI Timișoara scoate la vânzare BILETE pentru barajul cu UTA. De ce e ”INTERZIS” în Peluza Sud?

POLI Timișoara scoate la vânzare BILETE pentru barajul cu UTA. De ce e ”INTERZIS” în Peluza Sud?

Clubul de fotbal Poli Timișoara a anunțat astăzi prețurile biletelor la meciul pe care îl va disputa în compania arădenilor de la UTA Bătrâna Doamnă. Un aspect interesant este acela că Peluza Sud este ”interzisă” suporterilor, din motive de securitate.

Alb-violeții au stabilit joi, 8 iunie 2017, prețurile la bilete pentru meciul dintre Poli Timișoara și UTA Bătrâna Doamnă, contând pentru prima manșă a barajului de rămânere/promovare în Liga 1 Orange. n Prețurile tichetelor vor fi de 15 lei atât în Peluza Nord, cât și la tribunele 1 și 2, iar la tribuna 0 – 25 de lei. Cele mai scumpe bilete se regăsesc la Lojă, prețul unui tichet fiind stabilit la valoarea de 50 de lei. Clubul anunță că accesul în Peluza Sud a stadionului ”Dan Păltinișanu” va fi interzis la acest meci, din motive de securitate, mai exact datorită stării de degradare a arenei sportive.

Programul caselor de bilete de la stadion aflate în zona tribunei oficiale, acolo unde se vor putea achiziționa tichetele de acces, este următorul:
– sâmbătă, 10 iunie: între orele 10:00-15:00;
– duminică, 11 iunie: între orele 10:00-15:00;
– luni, 12 iunie: cu începere de la ora 12:00.

Partida tur dintre Poli Timișoara și UTA Bătrâna Doamnă se va desfășura luni, 12 iunie 2017, de la ora 20:30, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*