Administrație

Pasajul Jiul va fi redat traficului, de săptămâna viitoare

Pasajul Jiul va fi redat traficului, de săptămâna viitoare

Lucrările la Pasajul Jiul sunt în grafic, iar traficul feroviar în zonă este întrerupt de noaptea trecută, anunță municipalitatea. Și asta întrucât vor începe pregătirile pentru montarea celui de-al treilea pod, cu deschiderea de cinci benzi auto.

Potrivit primarului Nicolae Robu, de luni s-ar putea deschide circulația rutieră la Pasajul Jiul. “Sunt toate premizele ca luni, 12 iunie, pasajul să fie redat traficului! Ba mai mult, dacă vremea va fi adecvată, vom reuși să finalizăm faza tehnologică curentă în 10.06.2017 și atunci, bineînțeles, vom și deschide pasajul imediat!

Aveți încredere, stimați timișoreni, tot ce facem este pentru mai binele orașului nostru și al nostru, al tuturor. Dar… trebuie să suportăm, inevitabil, și ceva deranj! Nu vă lăsați influențați de iresponsabilii lideri ai PSD, boicotori ai orașului, ai interesului public, în sensul cel mai propriu al termenului! După capul lor, ar fi trebuit “să deschid imediat pasajele”, cu consecința intrării în iarnă cu ele în șantier! N-o să cedez niciodată presiunii lor și a nimănui, eu îmi văd neclintit de treabă, cu cinste, corectitudine și eficiență, numai și numai în interes public!”, a notat edilul Nicolae Robu pe Facebook.

Pasajul Jiul are o lungime totală de 28,10 m, un gabarit de stradă cu cinci benzi de circulaţie, 2 benzi spre Circumvalaţiunii şi 3 benzi spre bd. Republicii. Până acum lucrările sunt în grafic, dau asigurări reprezentanții municipalității.

Pasajul Jiul va fi lărgit la cinci benzi, iar strada Jiul la patru. Realizarea obiectivului este de 18 milioane lei, bani de la bugetul local. Proiectul va fi finalizat în luna septembrie, mai repede decât era prevăzut, anunță primarul.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*