Politic

Iohannis despre schimbarea Guvernului Grindeanu: Dacă va fi ceva serios mă vor anunța

Iohannis despre schimbarea Guvernului Grindeanu: Dacă va fi ceva serios mă vor anunța

Președintele Klaus Iohannis, aflat într-o vizită oficială în Statele Unite, a oferit declarații la veștile din țară, privind o posibilă cadere a Guvernului, prin retragerea de către majoritatea parlamentară, a sprijinului politic premierului Sorin Grindeanu.

După întâlnirea cu reprezentanți ai comunității românești din Statele Unite, președintele nu a părut surprins de vestea privind premierul și a precizat că va fi informat cu siguranță în cazul unor mișcări serioase și concrete privitoare la acest subiect.

„Am citit în media că au fost anumite abordări în țară, dar sunt convins că dacă ar fi ceva serios ar veni să mă anunțe despre această chestiune. Nu pot să vă spun mai multe pentru că nu am discutat aceste chestiuni, dar repet… dacă ar fi ceva probabil vor veni să mă informeze săptămâna viitoare când voi fi înapoi la Cotroceni”, a spus președintele României.

În ultimele zile tot mai insistent surse la vârful Coaliției vorbesc de o iminentă retragere a sprijinului politic pentru premier și deci căderea Guvernului Grindeanu. În același timp cu premierul ar urma să nu se mai regăsească în noua structură guvernamentală foarte mulți din actualii titulari.

Președintele României se află în SUA într-o vizită oficială care va culmina cu o primire la Casa Albă de către președintele SUA, Donald Trump, informează Știripesurse.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*