Eveniment

Ce fac hoții de buzunare când nu fură? Se droghează!

Ce fac hoții de buzunare când nu fură? Se droghează!

Polițiștii locali aflați în patrulare joi dimineață, în jurul orei 11.00, au observat patru persoane care stăteau pe jos, rezemate de peretele unei case de pe str. Crizantemelor și aveau un comportament suspect, prezentând stări de somnolență și gesturi necontrolate.

Polițiștii locali au trecut imediat la legitimarea și identificarea celor patru, constatând că doi dintre ei au mai fost depistați în urmă cu aproximativ două săptămâni în aceeași stare, pe o bancă din Piața Victoriei. Toți cei patru sunt cunoscuți ca hoți de buzunare care sustrag sume de bani și bunuri în special pe mijloacele de transport în comun din Timișoara.

La controlul corporal sumar efectuat asupra celor în cauză s-a constatat că unul avea la el un pliculeț din nylon care conținea resturi de substanță vegetală din categoria etnobotanicelor și un briceag. Cei în cauză au fost preluați de polițiștii locali și predați polițiștilor de la Poliția Municipiului Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*