Utile

Locatarii de pe strada Jiul rămân fără apă vineri

Locatarii de pe strada Jiul rămân fără apă vineri

Aquatim anunță că, vineri, 9 iunie, în intervalul 9-12, echipele de intervenție vor efectua lucrări de conectare a consumatorilor de pe strada Jiul la noua rețea de apă realizată din fonduri proprii ale societății.

Pentru realizarea acestor lucrări este necesară oprirea furnizării apei reci pe strada Jiul, ceea ce va afecta și punctul termic al Colterm SA situat pe strada Dragalina. Acest punct termic asigură presiunea apei reci la etajele superioare și furnizarea apei calde pentru blocurilede pe străzile Dragalina și Titulescu. Prin urmare, în intervalul menționat, va fi presiune redusă la etajele superioare ale blocurilor de pe străzile Dragalina și Titulescu și se va opri furnizarea apei calde la aceste blocuri.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, li se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*