Eveniment

Dosare penale pentru șoferii prinși băuți la volan

Dosare penale pentru șoferii prinși băuți la volan

S-au urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

În noaptea de 3 spre 4 iunie, în jurul orei 00.20, polițiștii orașului Făget au depistat un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 19.30, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au depistat un bărbat, de 38 de ani, la scurt timp după ce ar fi sustras o bicicletă. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunul fiind restituit păgubitului.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmite dosare penale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*