Utile

Spinnerul anti-stres, jucăria la modă care a detronat kendama

Spinnerul anti-stres, jucăria la modă care a detronat kendama
Adora Beauty

Ți-a cerut copilul să-i cumperi un spinner anti-stres și nu știi dacă îi va folosi? Spinnerul anti-stres este jucăria care acaparează din nou copiii, așa cum a făcut-o și încă o mai face kendama.

Spinnerul anti-stres este o jucărie simplă, care nu implică tehnologia și care le ține mâinile ocupate micuților. A fost concepută pentru copiii cu ADHD sau autism, dar poate fi utilă tuturor, și chiar adulților. Din fericire, costă și mult mai puțin decât kendama. Poate fi luată ușor la tine, este amuzantă, dar și eficientă.

Spinnerul anti-stres se ține în mână și se învârte rapid. Copiii au început deja să facă diverse trucuri cu el pentru a-și demonstra îndemânarea. Îi ajută să scape de stres, anxietate și să se concentreze. Nu poate fi substitutul unui tratament pentru aceste probleme, dar este clar că ajută să ai o mică jucărie care să te ajute să-ți păstrezi calmul.

Ce este spinnerul anti-stres?

Spinnerul anti-stres îți dă ocazia să faci ceva cu mâinile atunci când treci prin stări de anxietate. Unii oameni își rod unghiile, alții se joacă cu diverse obiecte. Spinnerul anti-stres ar putea chiar să ajute fumătorii care vor să se lase. Pe lângă dependența de nicotină, este greu de renunțat și la relexul de a ține țigara. În plus, jocul cu un obiect ca spinnerul anti-stres îi poate ajuta să se calmeze și să se concentreze și pe altceva decât pe dorința de a fuma. Dacă te concentrezi și pe respirație atunci când îl mânuiești, poți experimenta o stare de calm.

Cum funcționează spinnerul anti-stres

Nu are capacități magice. Totuși, mișcarea și concentrarea pe el face persoana să se calmeze. Totodată, copiii care se joacă cu el sunt mai prezenți. Un joc pe calculator te duce într-o realitate virtuală, pe când un joc real care stimulează îndemânarea cum sunt spinnerul anti-stres sau kendama, îl face pe copil să fie mai atent la cei din jur. Va fi și mai mult de ajutor dacă va asocia jucăria cu momente pozitive. De exemplu, dacă o primește și o folosește într-un week-end pe care l-a petrecut foarte plăcut la munte cu prietenii și familia, atunci când va purta la el la școală obiectul, acesta îi va aduce aminte de acele momente frumoase și îi va induce o stare de bine.

Sursa: avantaje.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*