Eveniment

Peste 20.000 de oameni au fost uniți de sunetul Revoluției

Peste 20.000 de oameni au fost uniți de sunetul Revoluției
Adora Beauty

 

Trei zile și trei nopți de bucurie pură, muzică minunată și momente de neuitat. Cam așa a fost la Revolution Festival 2017. Cea de-a treia ediție a fost cea mai mare de până acum, reunind nume internaționale precum: Rudimental (DJ Set), Dubioza Kolektiv, Delta Heavy, Eluveitie, GBH, Icicle și mulți alții. Peste 20.000 de persoane s-au bucurat de Revolution Festival, fiind uniți de muzică, artă și atmosferă bună.

A treia ediție a Revolution Festival a avut loc în perioada 1 – 3 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Pentru prima dată, festivalul a avut un program non-stop, publicul având la dispoziție workshop-uri, jocuri, show-uri de zi, concerte, petreceri și multe altele. Fiecare zi a fost unică în felul ei, iar mulțimea s-a întors mereu pentru mai mult.

În prima zi, numeroasele scene ale Revolution Festival au prezentat nume, precum: Rudimental (DJ Set), Dubioza Kolektiv, Suie Paparude, Bleed Someone Dry și Lee Buridge. Distracția a continuat vineri cu Eluveitie, Icicle, GBH, Dubfire, Infected Rain, Macanache & The Putreds și mulți alții.

Nici ultima zi a festivalului nu a dezamăgit, reunind mii de oameni. În timpul zilei, mulțimea s-a distrat la ateliere,  iar noaptea s-a dezlănțuit la concerte. Scena principală, Music Guru, a satisfăcut toate așteptările muzicale. Pentru cei care au rock-ul în sânge, Alternosfera a susținut un show uimitor. Noaptea a continuat cu sunete electronice-fantastice alături de LTJ Bukem și DJ K-lu. Cei de la Delta Heavy au revendicat scena, preluând conducerea miilor de revoluționari,care au dansat pe beat-urile lor.

Azi-noapte, Timișoara și-a descoperit noua trupă preferată la Revolution Festival. Este vorba despre grupul muzical Maika, care a surprins publicul nu doar o dată, ci de două ori. Prima apariție a avut loc pe scena principală, iar lumea s-a îndrăgostit imediat de fete. Maika, formația sârbo-croată, s-a întors pentru un al doilea spectacol la scena Lunatica. Pline de energie, zâmbete și influențe excepționale din Balcani, fetele din Maika au avut publicul în mâinile lor.

Distracția a continuat, iar muzica bună nu s-a mai oprit. Zonele Gaia Trance și Electric Apex au ținut raverii la dans până la răsărit. Mai nou, la Revolution Festival dimineața nu se doarme, ci se petrece. De aceea, muzica și distracția au continuat datorită minunaților DJ, care au stârnit un after-party lângă lac.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*