Utile

Conferința despre fondurile europene „Succesul e… MOLIPSITOR!” va avea loc la Timișoara

Conferința despre fondurile europene „Succesul e… MOLIPSITOR!” va avea loc la Timișoara
Adora Beauty

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro organizează în data de 7 iunie, la Timișoara, conferința regională despre fondurile europene „Succesul e… MOLIPSITOR!” – Regiunea Vest, în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.

Conferința este parte a celei de-a doua ediții a Caravanei Fondurilor Structurale – „Succesul e… MOLIPSITOR!”, un proces interactiv de descoperire și împărtășire a bunelor practici și a impactului generat de proiectele finanțate din fondurile europene. În perioada mai-noiembrie 2017, vor fi vizitate cele 8 regiuni ale României, pentru a discuta lecțiile învățate și a prezenta exemplele de bune practici ale beneficiarilor de la nivel local.

Evenimentul va include prezentări ale unor proiecte de succes, studii de caz cu privire la implementarea unor concepte inovatoare în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți”. În cadrul acestei secțiuni, vor fi prezentate informații practice legate de achizițiile publice, economia socială și finanțarea start-up-urilor și publicul va putea adresa întrebări.

Conferinţa va avea loc la AMBASADA, strada Anton Seiller nr. 2, Timișoara, începând cu ora 11.00.

Confirmarea participării se poate face până cel târziu luni, 5 iunie 2017, la Raluca Prelucă, mobil: 0725072533, e-mail: conferinta@fonduri-structurale.ro.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*