Life-style

Aqua-park-ul Petroland din Serbia se redeschide vineri și pentru bănățeni. FOTO

Aqua-park-ul Petroland din Serbia se redeschide vineri și pentru bănățeni. FOTO

Vineri, 2 iunie, la ora 12,00 (ora Serbiei) se deschide cel mai frumos și cel mai mare aqua-park din Serbia, Petroland. Acesta se află în apropiere de orașul Novi Sad, la 170 de kilometri distanță de Timișoara. În prima zi intrarea este GRATUITĂ.

Începând de sâmbătă, copiii mici vor benficia de intrare gratuită, iar minorii, studenții, pensionarii, persoanele cu dizabilități și femeile însărcinate vor trebui să achite 550 de dinari în timpul săptămânii, în vreme ce în weekend intrarea costă 700 de dinari. Adulți vor plăti în timpul săptămânii 750 de dinari pentru un bilet, iar în weekend intrarea va costa pentru ei 1.000 de dinari. (curs BNR –  1.000 de dinari – 38 de lei).

Petroland este cel mai mare aqua-park din Balcani și se află la Backi Petrovac. A costat peste 8 milioane de euro şi a fost deschis în anul 2012 fiind construit de consorţiul Aqua Thermn din Slovacia, pe o suprafaţă de opt de hectare.

Petroland are şase bazine, printre care un bazin cu valuri şi un râu artificial, ştrand şi locuri de plajă, 20 de tobogane, castel de apă pentru copii, restaurante, terenuri de sport.

Un comentariu

  1. Pingback: (Foto) Vecinii cheamă românii la cel mai mare Aqua Park din Balcani. 20 de topogane, 6 piscine fantastice și mai ieftin ca la noi. Vezi anunțul în română și cum arată Aqua Parkul: – 24 de ore

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*