Social

Aleargă la Maratonul Inimii pentru a ajuta copiii defavorizați din Buziaș!

Aleargă la Maratonul Inimii pentru a ajuta copiii defavorizați din Buziaș!

Bănățenii sunt invitați să se înscrie la Maratonul Inimii – Buziaș. Competitia sportivă este organizată de către Asociația Rotary Club Buziaș.

Scopul este de a promova principiilor unei vieți sănătoase, în aer liber a unui stil de viață activ, precum și pentru promovarea proiectelor asociației Rotary Club Buziaș în rândul participanților și al susținătorilor acestora. Participanții la competiție sunt obligați să respecte termenii și condițiile din prezentul Regulament Oficial al Competiției.

Competiția sportivă va avea loc în ziua de 11 iunie, începând cu ora 09:00, pe trasee marcate corespunzător în interiorul orașului Buziaș, dar și în preajma orașului Buziaș pe șosea, pe drumurile neasfaltate din zona viticolă a Dealului Silagiului. Startul se va da din parcarea amenajată în centrul orașului Buziaș, lângă restaurantul Felini respectiv fostul hotel Silagiu. Locul de sosire va fi amenajat în zona La Aeroport.

Înscrierea/validarea înscrierii la competițiile evenimentului se vor desfășura la Terasa Grădina Bănățeană din centrul parcului orașului Buziaș. Festivitatea de premiere va avea loc în zona turistică La Aeroport Buziaș, la ora 13. Pe durata desfășurării competiției, traficul public va fi restricționat, iar în unele zone numai parțial restricționat.

Această competiție se adresează tuturor persoanelor dornice de mișcare sau pasionate de alergare, cu condiția de a avea o stare de sănătate și condiție fizică corespunzătoare probelor sportive la care aceștia s-au înscris, respectiv: trail running – 21 km, alergare pe șosea – 10 km, cursă populară de alergare pe șosea- 2 km până la 18 ani și peste 18 ani, a) Masculin, b) Feminin.

Traseul se va desfășura astfel:

  • proba de trail running 21 km

Startul: Str.22 Decembrie 1989 în fața Restaurantului Felini (centrul orasului) – strada Griviței – strada Soarelui – strada Brediceanu strada Principlă – sens giratoriu ieșirea spre Timișoara – Centura Buziaș – Silagiu centru – urcare pe dealul Silagiului pe lângă Crama Aramic până la Crama Buttemberg – capela romano-catolică – releu telefonie – Crama Dealul Dorului – Crama Thesaurus – coborare spre DJ592 Timisoara – Lugoj – Centura Buziaș 4,2 km – sens giratoriu Gara – Strada Principală – Centru – Strada Florilor – parc Buziaș – sosire.

Traseul parcurge aproximativ 6 km șosea, urmând ca după părăsirea șoselei, acesta să străbată zona viilor Buziaș, cu urcări și coborâri pe drumuri neasfaltate sau pe poteci și se continuă pe Centura Buziaș 4,2 km – strada Principală și Parcul Buziaș.

  • proba de 10 km (3 ture)

Startul: Str.22 Decembrie 1989 in fata Restaurantului Felini (centrul orasului) – pod Piata Agroalimentara – Str. Spitalului – Str. Siemens –  Str. Florilor – Str. Avram Iancu (prin fata hotelurilor Phoenix, Parc si Timis) – Parc Buziaș – Sosire: Str. 22 Decembrie 1989 (3 ture).

  • proba de 2 km (o tura)

Startul: Str.22 Decembrie 1989 in fata Restaurantului Felini (centrul orasului) – pod Piata Agroalimentara – Str. Spitalului – Str. Siemens –  Str. Florilor – Sosire: Str. 22 Decembrie 1989 (1 tura).

În vederea asigurării unei bune organizări a competiției, dar și pentru achiziționarea obiectelor din kitul de participare, concurenții de la proba de trail race 21 km vor achita o contribuție de participare în suma de 80 lei.

Concurenții de la proba de alergare de 10 km vor achita o contribuție de participare în suma de 60 lei. Kitul de participare va conține: nr.concurs, tricou tehnic, medalia de finisher, asistență medicală pe traseu, puncte hidratare pe traseu, voucher pentru pasta-party în ziua de sâmbătă 10 iunie, între orele 16-22 la terasa La Avion Buziaș.

Participanții de la cursa populară de 2 km vor primi câte un număr de concurs. Contribuția se plătește în termen de maxim trei zile de la înscrierea pe site prin virament bancar sau prin efectuarea platii online cu cardul bancar.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*