Eveniment

Razie în județ! Polițiștii timișeni au dat amenzi de 10.000 de euro

Razie în județ! Polițiștii timișeni au dat amenzi de 10.000 de euro
Adora Beauty

Poliţiştii Secției 1 Rurale Timișoara au acţionat, marți, pe raza de competență, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 46.500 de lei.

Astfel, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică şi rutieră.

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost legitimate 163 de persoane și verificate aproape 150 de autovehicule.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 125 de amenzi pentru nerespectarea normelor rutiere şi prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste  46.500 de lei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării trei permise de conducere și au retras tot atâtea certificate de înmatriculare.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*