Life-style

„Parcul cu Povești” se deschide la Jimbolia de Ziua Copilului

„Parcul cu Povești” se deschide la Jimbolia de Ziua Copilului
Adora Beauty

De 1 iunie, Asociația Blythswood Banat și Primăria Orașului Jimbolia vă invită în Parcul cu Povești, începând cu ora 10:00. Copiii de toate vârstele sunt așteptați în parcul orășenesc Jimbolia la un spectacol de teatru muzical experimental, zece ateliere de creație, vânătoare de comori, dans sincron, jocuri din lemn lucrate manual, pictură pe față și tiroliană.

În piesa „Cartea cu Povești” joacă și dansează peste 50 de elevi de clasele I-VIII și liceu din Jimbolia, Comloșu Mic, Comloșu Mare, Grabați și Lenauheim. Povestea reunește mai multe personaje cunoscute, precum Regina cea Rea, Prințesa Eliza, Pocahontas, Lupul cel Mare și Rău, Cei trei Purceluși, Prâslea cel Voinic, Împăratul Roș și Doc Holiday.

Cei mai mulți dintre copiii care joacă în piesă provin din familii în dificultate și sunt beneficiari ai centrelor de zi Blythswood Banat.

Fiecare scenă a poveștii include un atelier de creație pentru diferite obiecte prezente în spectacol. Copiii pot construi oglinzi, săgeți, păpuși, colivii, lănțișoare, capcane de vise, lebede, pălării de cowboy, căluți și castele.

Pe lângă spectacol și ateliere, vor fi jocuri de strategie, vânătoare de comori, tiroliană, pictură pe față, modelare de baloane și lecții de dans sincron.

Programul este de la ora 10:00 până la ora 18:00.

Intrarea în parc este gratuită. Iar cei care vor să susțină în continuare proiectele socio-educative ale asociației Blythswood Banat, pot face donații în cadrul evenimentului.

Asociația Blythswood Banat este o fundație caritabilă înființată în 2001 care realizează proiecte sociale și culturale în comunitatea Jimbolia din vestul Timișului.

Printre proiectele asociației se numără două programe socio-educative pentru copii de clasele I-VIII care provin din familii defavorizate, proiecte de îngrijire pentru tineri seropozitivi și servicii la domiciliu pentru persoane vârstnice care nu se pot gospodări și întreține singure.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*