Eveniment

Câte reguli au încălcat reprezentanții unui service din Calea Aradului. Amenda este foarte mare!

Câte reguli au încălcat reprezentanții unui service din Calea Aradului. Amenda este foarte mare!
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au efectuat în cursul zilei de luni verificări în zona Calea Aradului, unde existau date că la numerele 41-43 funcționează un service auto care a parcat autovehiculele venite pentru reparații pe spațiul verde din fața societății.

La fața locului s-a constatat că pe spațiul verde se aflau parcate nu mai puțin de 10 autoturisme, în cazul tuturor autovehiculelor fiind aplicate colante pentru încălcarea HCL 371/2007 modificată, conducătorilor auto urmând a le fi întocmite procese verbale de constatare a contravenției, sancțiunile fiind cuprinse între 500 și 1000 lei. De asemenea, s-a luat legătură cu reprezentantul firmei Bogmiradi SRL, care, în momentul legitimării, a refuzat să-și dea datele reale, furnizând cu totul alte date de identitate.

Din acest motiv, acesta a fost adus la sediul Poliției Locale, unde a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu amendă de 300 lei. Mai mult, firma în cauză s-a mai ales și cu o sancțiune de 1000 lei, conform OG 99/2000 actualizată, aplicată de polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială, deoarece service-ul auto nu deține pentru punctul de lucru menționat acord pentru desfășurarea exercițiilor comerciale din partea Primăriei Timișoara.

În perioada următoare polițiștii locali vor efectua din nou verificări pentru a stabili dacă reprezentanții societății comerciale respectă actele normative în vigoare cu privire la oprirea și staționarea pe spațiul verde sau pe cel destinat amenajării spațiului verde, dar și dacă firma obține documentația necesară funcționării în legalitate, în caz contrar riscând noi sancțiuni.

Friends Arena

Pentru aceasta pagina comentariile au fost oprite!