Eveniment

Razie-fulger a polițiștilor timișeni. În 5 ore au dat amenzi de 20.000 de lei

Razie-fulger a polițiștilor timișeni. În 5 ore au dat amenzi de 20.000 de lei

Poliţiştii din Timişoara au acţionat pe raza municipiului şi în comunele limitrofe, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate două infracţiuni şi aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 20.000 de lei.

În noaptea de 27 spre 28 mai, între orele 00.00-05.00, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine public şi rutieră.

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost legitimate aproape 200 de persoane şi verificate peste 100 de autovehicule.

În urma controalelor efectuate, au fost constatate două infracțiuni şi aplicate 73 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere şi prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 20.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 3 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*