Eveniment

Peste 200 de juniori timișoreni au participat la “Jocurile copilăriei. Bucurie, mişcare, artă”

Peste 200 de juniori timișoreni au participat la “Jocurile copilăriei. Bucurie, mişcare, artă”

 

Multă voie bună, jocuri și alte activități pentru copii! Pietonala V. Alecsandri a fost ieri seară cuprinsă de animația specifică celor mici. Prilejul a fost oferit de Ziua internațională a jocului (27 mai) și mai ales de apropierea Zilei internaționale a copilului.

Evenimentul a fost organizat de femeile liberale din Timișoara. Astfel, au participat peste 200 de copii, în Piața Unirii, un eveniment are a adus bucurie copiilor dar și părinților, bunicilor, care și-au adus aminte de jocurile copilăriei.

Măști, costume, culoare, toate au prins contur preț de câteva ore în colțul Pieței Unirii. Părinți, bunici și copii au participat să se joace, să râdă, să se simtă bine. Mimă, telefonul fără fir, sfoara, statuia și multe alte jocuri distractive au fost propuse celor prezenți. Nu au lipsit activitățile creative, concursurile de desene, muzica și dansul.“Prin acest eveniment, numit <<Jocurile copilăriei. Bucurie, mişcare, artă>>, vrem să aducem bucurie copiilor, dar dorim, în acelaşi timp, ca părinţii şi bunicii să-şi aducă aminte de jocurile copilăriei. Vrem să promovăm spiritul de echipă, perseverența și voința copiilor prin efectuarea de concursuri premiate cu diplome. Prin joc, cei mici îşi dezvoltă creativitatea și imaginația, iar prin desen îşi exprimă mai ușor ideile și sentimentele”, a declarat Daniela Mariş, preşedinte OFL Timişoara.

Nu au lipsit surprizele dulci și diplomele pentru juniorii timișoreni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*