Politic

Silviu Adrișan, vicepreședinte al Tineretului ALDE la nivel național

Silviu Adrișan, vicepreședinte al Tineretului ALDE la nivel național
Adora Beauty

 

Silviu Adrișan a fost ales vicepreședinte al Tineretului ALDE la nivel național. Totul a fost posibil în cadrul Conferinței Naționale a Tineretului care a avut loc vineri la Bucuresti, la Palatul Parlamentului.

Peste 600 de tineri liberali au participat la prima Conferință a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților. A fost o zi plină de dezbateri constructive la finalul căreia a fost aleasă noua conducere a organizației.

Silviu Adrișan are 29 ani și e alături de echipa din Timiș de când a luat naștere formațiunea. “Aș putea începe prin a mă prezenta ca fiind antreprenor, ca făcând politică de doi ani de zile, dar nu cred că asta e cel mai relevant. Dacă ar fi să o iau de la capăt aș spune…”Bună, sunt Silviu Andrișan și sunt OM.” De ce spun asta? Pentru că atunci când am început să facă politică am fost convins că aceasta este principala calitate.

Nu am greșit absolut deloc. În organizația de tineret a ALDE au venit oameni care au înțeles că e nevoie să participe la stimularea vieții politice, iar acest lucru se poate întâmpla doar prin schimbarea de mentalități. E timpul să lăsăm tinerii să se afirme, să lăsăm valorile să-și ocupe locul la ele acasă, să susținem elita. Nu mai vrem să acceptăm ca justificare ”lipsa de exepriență”. În ALDE am găsit susținere, încurajare din partea celor care cred în tineri și care de la vorbe au trecut la fapte. Și pentru că eu cred în această zicala n-am sa lungesc acest discurs si am să închei doar prin a vă mulțumi și a vă îndemna să nu stați deoparte, doar prin implicare putem schimba lucruri”, a declarat Silviu Adrișan.

În funcția de președinte al TLDE a fost ales Claudiu Catana, alături de 35 de vicepreședinți și membri ai Biroului Permanent Național.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*