Utile

Facebook intenționează să lanseze platforma pentru seriale și alte producții video

Facebook intenționează să lanseze platforma pentru seriale și alte producții video
Adora Beauty

Facebook se gândește la metode prin care să facă această rețea socială și mai apreciată. Atfel, compania ia în considerare posibilitatea de a pune la dipoziția utilizatorilor tot felul de producții video, iar pentru fiecare episod ar putea plăti până la 250.000 de dolari.

Compania a încheiat deja câteva parteneriate cu anumite companii care creează conținut video pentru tineri, a dezvăluit o sursă din interior, a scris Reuters.

Facebook a început deja să-și pună în practică interesanta idee și lucrează la conținutul video original pe care vrea să-l lanseze. De asemenea, vor fi inserate și diverse reaclame. Producțiile ar trebui să aibă până la 30 de minute, acestea necesitând cei mai mulți bani, iar cele de sub 10 minute nu sunt chiar atât de costisitoare.

Serialele lansate pe Facebook ar trebui să producă cele mai mari încasări, având în vedere că banii din publicitate ar ajunge în continurile Facebook. În ceea ce privește clipurile de scurtă durată, costurile și încasările de pe urma lor vor fi împărțite cu partenerii implicați în proiect, potrivit Digi24.

La capitolul conținut video, Facebook ar concura cu serviciile oferite de Youtube, Snapchat și chiar rețelele mari de televiziune.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*