Life-style

Distracţie, concursuri şi premii tentante la Aerodromul Cioca de Ziua Copilului

Distracţie, concursuri şi premii tentante la Aerodromul Cioca de Ziua Copilului

După succesul de la “Porţile deschise la Aerodromul Cioca”, acceaşi locaţie va primi copiii şi nu numai, la un eveniment diversificat şi cu suspans. Data de 1 Iunie, o zi liberă pentru foarte mulţi oameni, este un bun prilej pentru a programa o ieşire cu familia, oferind între orele 10 – 14  îndeosebi copiilor un prilej de bucurie, cu evenimente cu care mulţi dintre ei nu s-au mai întâlnit.

Astfel, pentru început pot fi văzute avioane de mici dimensiuni, care vor ateriza pe aerodrom. Tot la ora 10 vor începe zboruri cu balonul ancorat. Pentru cei cu predilecţie spre artă se pregătesc ateliere de pictură şi desen – cei mai buni fiind recompensaţi cu premii. Nouă îndeletnicire a elevilor, kendama, va fi temă de concurs la ora 11.30, iar o oră mai târziu este programat un concurs de avioane din hârtie, care completează această zi, în care pe câştigători îi aşteaptă premii sub formă de zboruri cu avionul deasupra Timişoarei.

Parcarea pentru maşinile vizitatorilor va fi amenajată pe terenul aerodromului, intrarea făcându-se pe prima poartă din stânga, din direcţia Timişoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*