Eveniment

Un bărbat care a evadat dintr-o închisoare spaniolă, prins la Timișoara

Un bărbat care a evadat dintr-o închisoare spaniolă, prins la Timișoara

Un bărbat, de 46 de ani, evadat dintr-un penitenciar situat pe teritoriul Spaniei, a fost depistat, joi, de polițiști Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

În cursul lunii ianuarie, cel în cauză, fiind încarcerat într-un penitenciar situat pe teritoriul Spaniei, unde executa o pedeapsă privativă de liberate de 15 ani pentru infracțiuni contra persoanei, ar fi beneficiat de o permisie de 4 zile, iar la expirarea termenului nu ar fi revenit în unitatea de detenție.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș, urmând a fi prezentat Curții de Apel Timișoara, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile spaniole.

Pentru depistarea urmăritului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*