Eveniment

Hoț prins după ce a plecat cu o pradă serioasă: sute de grame de aur și peste o sută de mii de lei

Hoț prins după ce a plecat cu o pradă serioasă: sute de grame de aur și peste o sută de mii de lei

Poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au efectuat două percheziţii domiciliare, la o persoană bănuită de comiterea unui furt din locuinţă. Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor bijuterii din aur (300 de grame), 105.000 de lei și alte bunuri, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni. Bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Joi, în baza mandatelor emise de Judecătoria Sânnicolau Mare, poliţiştii orașului Sânnicolau Mare au efectuat două percheziţii în Timișoara și în localitatea Dudeștii Vechi.

Acţiunea a vizat documentarea şi probarea activităţii infracţionale a unui bărbat, de 45 de ani, bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În fapt, în data de 24 mai, cel în cauză ar fi pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă situată pe raza localităţii Dudeştii Vechi, iar din interior ar fi sustras bani și bijuterii, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş, iar ulterior magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

La activităţi au participat și poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale și Secției 5 Timişoara.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*