Social

Eveniment caritabil: Trandafirul roz revine cu a doua ediţie

Eveniment caritabil: Trandafirul roz revine cu a doua ediţie

Asociația ProDurabil organizează a doua ediţie a evenimentului caritabil „Trandafirul Roz”, o strângere de fonduri în beneficiul a doi tineri din Timişoara cu performanţe excepţionale.

Evenimentul se va desfăşura în 29 mai, la Hotel Timişoara, între orele 18-21.

Membrii Asociaţiei mizează pe implicarea comunităţii şi a oamenilor cu suflet mare, pentru ca cei doi tineri de viitor, talentaţi , muncitori, dedicaţi şi pasionaţi să îşi poată continua parcursul de excepţie.

Din programul evenimentului nu vor lipsi: târg cu vânzare de obiecte handmade, licitaţie, spectacol cu muzică şi dans.

Toate acestea vor da sens serii speciale marca Trandafirul Roz şi vor asigura o seară reuşită cu final fericit pentru Călin Claudiu și Lucas Kohl.

Călin Claudiu, elev la Liceul cu Program Sportiv ”Banatul”, este campion naţional în 2016 și 2017 la karate, iar Lucas Kohl este un pianist de geniu, considerat un fenomen la vârsta sa.

Fondurile strânse în cadrul manifestării vor fi folosite pentru achiziţia unui instrument muzical şi pentru a acoperi cheltuielile de deplasare la diverse competiţii naţionale şi internaţionale ale celor doi.

„La prima ediţie, din 2016, Asociaţia ProDurabil a venit în sprijinul Carinei Udrişte, elevă olimpică la Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara”, a precizat Gabriela Popovici, preşedinte ProDurabil.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*