Administrație

Circulația rutieră prin Pasajul Jiul închisă, săptămâna viitoare

Circulația rutieră prin Pasajul Jiul închisă, săptămâna viitoare

Atenție, șoferi! Circulația rutieră prin Pasajul Jiul va fi închisă, săptămâna viitoare.

Măsura este necesară pentru montarea podurilor, informează conducerea Primăriei Timișoara. În plus, pasajul va mai fi închis o dată până la finalizarea lucrării.

Astfel că șoferii nu vor putea circula în zonă în perioada 1-5 iunie. “La Jiul lucrurile merg foarte bine. În intervalul 1-5 iunie vom închide complet traficul pentru că se vor monta două din cele trei poduri pe culeea care deja este postată acolo de dată recentă și respectiv pe culeea cara e mai demult construită înspre gară. Apoi dupaă un interval de timp se va închide din nou traficul pentru a se monta cel de-al treilea pod. După care va urma o perioadă în care se va putea circula, apoi se va închide iarăși, pentru a treia oară, pentru  a se demola culeea veche și a se da pasajului anvergura cea nouă”, a explicat edilul Nicolae Robu.

Pasajul Jiul are o lungime totală de 28,10 m, un gabarit de stradă cu cinci benzi de circulaţie, 2 benzi spre Circumvalaţiunii şi 3 benzi spre bd. Republicii. Până acum lucrările sunt în grafic, dau asigurări reprezentanții municipalității.

Pasajul Jiul va fi lărgit la cinci benzi, iar strada Jiul la patru. Realizarea obiectivului este de 18 milioane lei, bani de la bugetul local. Proiectul va fi finalizat în luna septembrie, mai repede decât era prevăzut, anunță primarul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*