Life-style

Cei mai creativi 30 de artizani locali vin la Artisans’ Bazaar- Made in TM

Cei mai creativi 30 de artizani locali vin la Artisans’ Bazaar- Made in TM

Noi Re-Creăm și Made in TM și-au dat un rendez-vous cultural, pentru a oferi comunității o nouă formă și un nou conținut pentru Artisans’s Bazaar, târgul artizanilor locali, designerilor vestimentari și creatorilor de bijuterii handmade.  Ediția de primăvară-vară a Artisans Bazaar va avea loc la final de lună a florilor, în weekendul 27-28 mai, în grădina Clubului D’Arc din Piața Unirii. Orarul de întâlnire este stabilit între orele 12.00 și 20.00, în fiecare dintre cele două zile.

Pentru această ediție, cea cu numărul 12, Artisans’ Bazaar se mută și nu o face întâmplător, ci pentru a fi mai aproape de sufletul orașului, de zona care vibrează la cotele cele mai apropiate de spiritul european desăvârșit, și anume, Piața Unirii. Porțile grădinii Clubului D’Arc , din Piața Unirii numărul 5, vor sta larg deschise timp de două zile pentru a uni două lumi: trecătorii, cei ce iubesc orașul și operele lui de orice fel și creatorii noștri dragi, care, ca de fiecare dată au pregătit cu meșteșug, obiecte unice și fermecate. Nu e o iluzie, porțile nu separă, porțile aduc oamenii împreună și îi ajută să pășească tot mai aproape de Timișoara creativă și culturală.

Treizeci de artizani sunt pregătiți să expună cu migală cele mai frumoase creații pregătite pentru această întâlnire Artisans’ Bazaar. Spațiul de expoziție din curtea interioară va fi aranjat creativ, punând în valoare specificul fiecăruia dintre cei prezenți. Către finalul celor două zile,duminică la orele 18.30,  Made in TM pregătește un moment muzical, cu trupa Sonatic, în fața grădinii cu creații. Ambele zile de expoziție vor fi continuate în spațiul Clubului D’Arc cu muzică și o atmosferă bine cunoscută.

Detalii despre eveniment pot fi găsite pe pagina evenimentului Artisans’ Bazaar- Made in TM.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*