Eveniment

S-a întors să fure din același magazin. Cum a fost prins hoțul

S-a întors să fure din același magazin. Cum a fost prins hoțul

Polițiștii Secției 5 Timișoara efectuează cercetări față de un tânăr de 20 ani și o fată de 17 ani, bănuiți că ar fi sustras bunuri în valoare de aproape 8.600 de lei dintr-o societate comercială. Pe numele acestora a fost întocmit  dosar penal pentru furt, tânărul fiind reținut pentru 24 de ore.

Miercuri, cei doi  au  fost depistați de agenţii de pază a unei societăți comerciale, în timp ce sustrăgeau bunuri.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că cei în cauză au fost depistați după ce au trecut de casa de marcat având disimulate într-un cărucior pentru copii un polizor unghiular si cinci polidiscuri diamantate, în valoare de aproape 3.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind restituite reprezentanților societății comerciale.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că, vineri, 19 mai, tânărul ar fi comis un alt furt din aceeași societate comercială, sustrăgând bunuri în valoare de 5.600 de lei.

Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt, tânărul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracţionale a bănuiților, precum și pentru recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

 

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*