Eveniment

Percheziții la contrabandiștii de țigări din vestul țării

Percheziții la contrabandiștii de țigări din vestul țării
Adora Beauty

Descinderi la mai multe adrese din vestul țării! La această oră, polițiștii din Timiș și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române efectuează 12 percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

La data de 25 mai, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Timișoara, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, având suportul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează 12 percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

Descinderile au loc în județele Timiș (7) și Bihor (5). Potrivit anchetatorilor, din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2017, bănuiții, unii dintre aceștia având calitatea de reprezentanți legali ai unor societăți comerciale, ar fi pus la punct un circuit infracțional constând în eludarea obligațiilor fiscale, bazat pe comercializarea produselor din tutun, fără ca acestea să fie supuse marcării și fără a fi achitate accizele aferente acestor operațiuni, prejudiciind în acest fel bugetul de stat.

12 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri. Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și al jandarmilor.

(Foto: arhivă)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*