Eveniment

Doi hoți de buzunare care acționau în tramvaie, prinși în zona Sinaia

Doi hoți de buzunare care acționau în tramvaie, prinși în zona Sinaia
Adora Beauty

Ghinion pentru doi hoți de buzunare din Timișoara!Aceștia au fost prinși în acțiune de către oamenii legii.

Miercuri, la inițiativa Poliției Locale Timișoara, a fost organizată o nouă acțiune pe mijloacele de transport în comun, în stațiile RATT și în apropierea acestora, de această dată cu sprijinul și în colaborare cu polițiști de la Investigații Criminale, Compartimentul Furturi din Buzunare, aparținând Poliției Municipiului Timișoara.

Astfel, echipe mixte de polițiști locali și polițiști de la structura specializată în cercetarea cazurilor de furt au acționat având drept scop principal descurajarea persoanelor care se ocupă cu sustragerea de bunuri de la călători. S-a acționat pe mai multe linii, cu preponderență pe zonele Traian până în Piața 700 și de aici pe zona centrală până la Gara de Nord. În cadrul acțiunii au și fost depistate două persoane, M.S. și M.M., cunoscute ca făcând parte din categoria hoților de buzunare, care se aflau în zona Sinaia, aceștia fiind preluați de polițiști și duși la Secția 1 Poliție pentru verificări.

Pe parcursul acțiunii au mai fost constatate fapte de natură contravențională, fiind aplicate 15 sancțiuni pentru apelarea la mila publică, consum de alcool etc.

Poliția Locală Timișoara va organiza periodic astfel de acțiuni cu efective mărite, existând permanent o preocupare în combaterea faptelor care contravin normelor legale de orice natură și în special a furturilor din buzunare care sunt comise pe mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*