Eveniment

Urmărit general, depistat la Cenad. Ce infracțiuni a comis

Urmărit general, depistat la Cenad. Ce infracțiuni a comis

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș, au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, pe numele căruia autorităţile române au emis un mandat de arestare pentru săvârşirea infractiunii de lovire sau alte violențe.

Ieri, în jurul orei 08.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţeanul român în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza județului Timis, fiind pasager într-un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Romania.

În urma efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile din Romania, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 160 de zile, pentru săvârşirea  infractiunii de lovire sau alte violențe.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*