Social

S-a deschis Salonul Industriei Ușoare

S-a deschis Salonul Industriei Ușoare

Îmbrăcăminte, marochinărie, confecții, tricotaje, articole de lenjerie, accesorii… Toate acestea le puteți gaăsi la Salonul Industriei Ușoare. Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește, în perioada 24 – 28 mai, ediția de vară a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, o gală a tendințelor modei din acest an, eveniment devenit tradițional  în rândul expozițiilor de profil din vestul țării.

Notorietatea de care se bucură astăzi expoziția este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile precedente ceea ce caută: calitate, diversitate și prețuri accesibile.

Timp de cinci zile, peste 50 de firme din întreaga țară vor expune ultimele noutăți în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, blănărie, confecții, tricotaje, articole de lenjerie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii sau gablonțuri. “Astăzi am deschis Salonul Industriei Ușoare, ediția de vară. Participă peste 50 de firme din întreaga țară care oferă spre vânzare o gamă largă de produse dedicate sezonului devară. Amintim, îmbrăcăminte, îmcălțăminte, hăinuțe pentru copii, dulciuri, gablonțuri, produse naturiste. De data aceasta avem mult mai mulți producători care oferă prețuri pentru toate buzunarele. În paralel am deschis în parcare nelipsitul târg de produse tradiționale. Așteptăm publicul timișorean să vină în număr cât mai mare să își reînnoiască garderoba de vară”, a spus Aura Culea, organizatorul expoziției.

Un condiment bine gustat și apreciat în ultimele ediții, TÂRGUL DE PRODUSE TRADIȚIONALE își așteaptă vizitatorii cu dulciuri  de casă, mezeluri, produse apicole și articole de artizanat.

Intrarea este gratuita. Programul de vizitare miercuri-sâmbătă: 10-20, iar duminică între orele 10-18.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*