Educație

Surpriza pregătită de UVT timișorenilor în Piața Libertății

Surpriza pregătită de UVT timișorenilor în Piața Libertății

Timișorenii care doresc să cunoască mai bine activitatea Universității de Vest din Timișoara sunt așteptați joi și vineri în Piața Libertății din Timișoara la o întâlnire cu studenții instituției.

În zilele de 25 și 26 mai, Universitatea derulează un nou program prin care se deschide și mai mult către comunitate – „Studenți ambasadori”. Cu această ocazie, vor avea loc acțiuni în aer liber, activități specifice diferitelor specializări. Mai exact, timișorenii vor avea parte de experimente științifice, workshop-uri interactive, mici concerte, ateliere de creație, dar și consiliere. Activitățile vor avea loc în intervalul orar 15.00-18.00. Astfel, instituția dorește să ofere încredere în serviciile sale educaționale și să facă cunoscută performanța studenților, nu numai elevilor și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, ci și membrilor comunității, indiferent de statutul social, pregătire sau vârstă.

„Evenimentul se adresează tuturor celor interesați de activitatea noastră, indiferent că vorbim despre cei care doresc să urmeze cursurile Universității, au absolvit una dintre facultățile noastre sau sunt curioși să afle mai multe informații despre UVT. Am pregătit activități interactive, potrivite pentru a se desfășura în aer liber. Programul este un nou exemplu prin care ne apropiem de comunitatea din care facem parte și, în același timp, oferim șansa celor care doresc să studieze la noi de a ne cunoaște mai bine, pentru o decizie cât mai informată”, spune rectorul instituției, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

În săptămânile anterioare, „studenții ambasadori” ai UVT au derulat activități similare în Drobeta-Turnu Severin, Reșița, dar și în județele Gorj, Hunedoara, Arad și Bihor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*