Eveniment

Prinși în timp ce furau din magazin

Prinși în timp ce furau din magazin

Au vrut să treacă de casă de marcat cu mai multe produse alimentare neachitate, însă au fost imediat prinși. Trei persoane, cu vârste între 18 şi 35 de ani, au fost depistate de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri.

Ieri în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat, de 35 de ani, a fost depistat de agenţii de pază a unui supermarket situat pe raza municipiului, în timp ce sustrăgea bunuri.Oamenii legii au constatat că individul a fost depistat după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa băuturi alcoolice şi produse alimentare neachitate.

În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au întocmit acte procedural pe numele a două femei, de 18 şi 22, depistate de agenţii de pază a unei societăţi comerciale având asupra lor produse cosmetice neachitate.

Prejudiciul în valoare de aproape 800 de lei a fost recuperate în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanţilor societăţilor comerciale.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracâiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activitîţi infracţionale a bănuiţilor.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*