Life-style

Concerte Smiley, Nicole Cherry, What’s Up și expoziție de construcții LEGO la Shopping City Timișoara

Concerte Smiley, Nicole Cherry, What’s Up și expoziție de construcții LEGO la Shopping City Timișoara
Adora Beauty

Shopping City Timișoara le-a pregătit vizitatorilor săi evenimente inedite pentru începutul acestei veri. În centrul atenției vor ficei mici, așteptați la competiția muzicală DeMoga Junior Camp, la activitățile din cadrul expoziției Young Builders și pe pista de karting, la BT Motor Week.

Se caută viitoarele staruri ale muzicii românești. În perioada 22 – 27 mai are loc competiția DeMoga Junior Camp, în cadrul căreia copiii și tinerii cu vârste între 9 și 18 ani se pot înregistra, în intervalul orar 14:00-20:00, cântând în cabina de karaoke din Shopping City Timișoara, amplasată în zona scărilor rulante, lângă magazinul Zara. Cei mai talentați tineri artiști vor fi selectați de un juriu format din profesioniști și vor putea câștiga o tabără gratuită, organizată de celebrul artistMarius Moga.

De asemenea, câștigătorii vor avea ocazia să cânte pe scenăalături de Nicole Cherry și What’s Up, în cadrul concertului organizat în parcarea Shopping City Timișoara, pe 28 mai, începând cu ora 16.00.

Pentru pasionații de lego, mici și mari, dar și pentru toți vizitatorii care vor să își petreacă timpul liber într-un mod inedit, expoziția „YOUNG BUILDERS – Lumea fascinantă a cărămizilor LEGO”, organizată de clubul Clever Frog, între 1 și 4 iunie, este alegerea perfectă. Expoziția va fi organizată la parterul Shopping City Timișoara, în zona magazinului Zara. Celor mici, Clever Frog le-a pregătit o oră de animație și un concurs LEGO, în fiecare zi, de la ora 18.00. În cadrul expoziției există și o zonă special amenajată pentru aceștia, unde se pot distra jucându-se cu piesele LEGO.

Shopping City Timișoara are alternative și pentru amatorii distracției pe patru roți. În cadrul BT Motor Week, organizat de Banca Transilvania, copiii pot face karting, iar adulții se pot întrece într-o competiție de îndemânare auto. Evenimentul are loc în data de 4 iunie și se încheie la fel de energic, cu un concert Smiley.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*