Eveniment

Urmărit naţional, depistat în Vama Cenad

Urmărit naţional, depistat în Vama Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, pe numele căruia autorităţile române au emis un mandat de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulației.

Azi-noapte, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român S. Adrian, în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza județului Dolj, fiind pasager într-un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile din Romania, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulației, în data de 08.05.2017.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*