Sănătate

Târg cu produse 100% naturale și servicii pentru sănătate la Căpițe

Târg cu produse 100% naturale și servicii pentru sănătate la Căpițe

Healthy Planet Expo aduce din nou împreună furnizorii produselor sănătoase si pentru sanatate și consumatorii lor într-o întreagă zi dedicată special degustării și informării prin seminarii, prezentari și ateliere gratuite cu specific.

De data aceasta organizatorii vă dau întâlnire la Căpițe, terasa în aer liber, binecunoscută publicului timișorean, situata central pe malul Begăi.

Târgul, aflat la a treia ediție în Timișoara, este evenimentul complet pentru un stil de viață sănătos și armonios. Este locul si spațiul unde se întâlnesc toți cei ce își doresc să își ducă viața și sănătatea la un nou nivel.

Dacă sănătatea dumneavoastră este o prioritate, sunteți așteptați în 21 mai, între orele 10:00-20:00, La Căpiţe la Healthy Planet Expo, unde veți găsi produse naturale, bio, (raw) vegane sau eco, majoritatea produse local.

Vor fi acolo de asemenea instructori și terapeuți care vă așteaptă cu seminarii tematice și ateliere de gatit sănătos, prezentări de terapii holistice inovatoare și clase de yoga, tai chi, qigong si pilates, toate gratuite.

Healthy Planet Expo se adresează și familiilor cu copii, deoarece sunt programate activități pentru copii, timp în care părinții pot participa la seminariile gratuite, se pot relaxa cu o băutură răcoritoare sau se pot uita în liniște la standurile expuse.

Intrarea la târg este liberă și toți vizitatorii pot câștiga la tombolă produse naturale, eco, sau bio oferite de expozanți.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*