Administrație

Dragoș Titea: “La Ministerul Transporturilor ușa noastră e deschisă și oricând Nicolae Robu poate să vină să discute”

Dragoș Titea: “La Ministerul Transporturilor ușa noastră e deschisă și oricând Nicolae Robu poate să vină să discute”

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este așteptat la Ministerul Transporturilor pentru rezolvarea mai multor proiecte, printre care și cea a vaporașelor pe Bega. Anunțul îi aparține secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea, care a fost prezent vineri la Timișoara pentru a susține o conferință de presă.

La Ministerul Transporturilor ușa noastră e deschisă și oricând poate să vină să discute. Cu problema vaporașelor îl așteptăm la Ministerul Transporturilor împreună cu cei de la Direcția Navală. Putem să identificăm că sunt câteva puncte care vor trebui dezbătute și analizate și puse în practică printr-o hotărâre de Guvern. Rugămintea este să vină să discutăm, nu să aruncăm în spațiul public o foaie de hârtie și după aceea să spunem X, Y e de vină”, a spus Dragoș Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

La rândul său, șeful CJ Timiș, Călin Dobra, îl avertizează pe edil să nu mai folosească pretexte și să vină la masa discuțiilor, în beneficiul orașului și al județului Timiș: “Îi transmit și acum, pentru ultima oară, prin intermediul mass-media, e normal să stăm la masă de a discuta, analiza și rezolva proiectele județului Timiș ca niște oameni responsabili. Am discutat despre acest proiect cu domnul ministru, m-a asigurat că va prelua această problemă și va transmite pașii pe care autoritățile locale le au de făcut în această situație”.

Reamintim, vaporașele nu sunt autorizate să transporte pasageri, în prezent fiind în teste. E nevoie de mai multe demersuri pentru a le putea folosi. Acestea vor circula în regim de transport în comun când vor avea regulament de navigație pe canalul Bega.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*