Eveniment

Unde a fost descoperită o mașină căutată de autorităţile italiene

Unde a fost descoperită o mașină căutată de autorităţile italiene

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I – județul Mehedinți, au depistat la controlul de frontieră un cetățean român care conducea un autoturism marca Fiat Croma, semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene.

În data de 19 mai, ora 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, judetul Mehedinți, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetăţeanul român L.D, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în judetul Mehedinți, la volanul unui autoturism marca Fiat Croma, înmatriculat în Italia, an de fabricație 2006.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră mehedințeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene, în data de 07.01.2014.

Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul dintr-un târg auto şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie măsurile legale ce se impun.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

Foto: arhivă

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*