Life-style

Un nou nume la Rock la Mureș! Fernanda Martins se alătură nebuniei de la Periam Port

Un nou nume la Rock la Mureș! Fernanda Martins se alătură nebuniei de la Periam Port
Adora Beauty

Una dintre cele mai importante prezențe feminine de pe scena techno mondială vine pentru prima dată în România. Pregătiți-vă tenișii de dans pentru că, în luna iunie, DJ Fernanda Martins vine la Rock la Mureș! Acesta este doar unul dintre numele din lista de DJs excelenți pe care Rock la Mureș îi propune pentru această ediție.

După o pauză de ani buni, Rock la Mureș te cheamă într-o nouă escapadă. În perioada 16 – 17 iunie, la Periam Port, va avea loc a opta ediție a festivalului. Se pregătește un eveniment cum altul nu-i, departe de gălăgia orașului, de poluare și de problemele din cotidian.

Așa cum a promis de la început, anul acesta, Rock la Mureș va aduce pe scenă mai multe nume importante din lumea muzicii electronice. Vorbim atât despre DJs care s-au făcut cunoscuți la nivel mondial, dar și de artiști locali, care merită din plin atenția publicului.

Ești pregătit să dansezi până dimineața? Cu mândrie echipa Rock la Mureș anunță că DJ Fernanda Martins s-a alăturat line-up-ului. Brazilianca este cunoscută drept una dintre cele mai importante prezențe feminine de pe scena techno, așa că nu e de mirare că a făcut furori în cele mai tari cluburi din lume, dar și la festivaluri și petreceri.

Plină de carismă, Fernanda știe exact ce trebuie să facă, atunci când se află la pupitru, pentru ca toată lumea să se simtă excelent. Tehnica ei impecabilă, selecția muzicală și modul în care incorporează mereu elemente noi în set-urile sale au transformat-o într-una dintre cele mai iubite DJ-ițe, lucru demonstrat și de cei aproape 180.000 de fani care o urmăresc pe Facebook. Alături de Fernanda, în line-up-ul Rock la Mureș se vor regăsi și alți DJs importanți.

Până acum la Rock la Mureș au fost confirmați: Atari Teenage Riot, Fernanda Martins, Jinjer, Jamaram, Hamatom, Implant pentru Refuz, Haos și Basska, Centrifug, K-MEL și sMashUp.

Abonamentele Rock la Mureș se pot cumpăra online (https://www.iabilet.ro/bilete-rock-la-mures-28917/) pentru doar 75 de lei. Biletul include și camping.

Din păcate, din motive care nu țin de echipa de organizare a festivalului, The Exploited nu va mai putea să ajungă în această vară la Periam Port. Solistul trupei se confruntă cu serioase probleme de sănătate și nu poate să urce pe scenă.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*