Social

S-a deschis expoziţia Universul casei tale & Expo Mobila

S-a deschis expoziţia Universul casei tale & Expo Mobila

Ultimele noutăţi în materie de mobilier sunt prezentate la Timișoara, în cadrul unui târg special. Timp de patru zile, profesioniștii în amenajări interioare și exterioare s-au reunit la o nouă ediție a expoziţiei Universul casei tale & Expo Mobila.

Evenimentul are loc în perioada 18 – 21 mai, la Centrul Regional de Afaceri și reunește peste 40 de producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.“Avem o prezență deosebită a produselor și pieselor de mobilier separate, dar avem și habitate întregi: sufragerii, dormitoare, holuri. Este o mobilă de top, dar avem și de nivel mediu. Prețurile vor oscila. În general publicul timișorean caută mobilierul din lemn masiv, precum și accesoriile de mobilier”, a spus Roxana Bonchiș, organizatorul evenimentului.

UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila devine locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

În 2017, specialiștii în domeniu  au selectat ca și culoare a anului nuanța de verde,  pe care ei sugerează a fi combinată cu nuanțe de la gri antracit la mov, cărămiziu și verde neon. Este una dintre nuanțele naturii care ne induce o stare de calm și de bine. Pentru bucătării se poartă griul. “Noi am venit cu mobile care îmbină stilul rustic cu cel modern, fiind dat de această nonculoare, gri. Preferința timișorenilor în general este undeva spre stilul clasic și cel rustic, culori de bej, alb. Se caută în special mobile din lemn masiv. Pot fi realizate și din MDF lucios, vopsit, dialux”, a transmis Daniel Feier, reprezentant magazin de mobilă.

Suntem pe piață din 1995 cu firma de mobilă. 90% din produsele noastre merge pe piața externă. În ultimii patru ani am făcut eforturi deosebite pentru a ajunge pe piața românească și am văzut că oamenii caută foarte mult lemn masiv. Finisajul care se cere cel mai mult este alb, pentru că se poate accesoriza mai ușor. Am întâmpinat greutăți la aprovizionarea lemnului, materia primă fiind scumpă. Ne străduim să participaăm la cât mai multe expoziții pe plan intern”, a spus un reprezentant al unei firme de mobile din Rădăuți.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*