Politic

Cristian Bușoi, prezentat candidatul pentru președinția PNL

Cristian Bușoi, prezentat candidatul pentru președinția PNL
Adora Beauty

Liberalii din Timiș hotărăsc candidatul pe care îl vor susține la alegerile interne ale partidului pentru funcția de președinte la nivel național. Congresul va avea loc în data de 17 iunie.

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, și-a arătat susținerea pentru Cristian Bușoi, europarlamentar, motivând că acesta are o viziune modernă asupra politicii. Dar și pentru faptul că are excelente abilități de relaționare, prin care și-a construit și va fi capabil să construiască în viitor și pentru partid conexiuni importante, în țară și în străinătate. “Opțiunea mea pentru funcția de președinte PNL pentru mandatul 2016-2020 este Cristian Bușoi. Sunt convins că e opțiunea cea mai bună pe care PNL o are la ora actuală. Motivele sunt mai multe. El a dat importanță cuvenită formării sale ca profesionist și politician. Are o bogată experiență politică. În ultimii ani a condus organizația PNL București. A fost parlamentar, este europarlamentar. Are o viziune modernă”, a explicat președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

Prezent astăzi la Timișoara în cadrul unei conferințe de presă, Cristian Bușoi, candidatul PNL pentru conducerea la nivel național, a explicat motivul pentru care s-a decis să candideze. “Am luat decizia de a candida la funcția de președinte PNL după o reflecție lungă, dar ținând cont de momentul dificil în care se află PNL. Din nevoia de a structura o direcție și o echipă care să scoată PNL din situația în care se află. Această reflecție a însemnat și o consultare cu domnul Robu”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*