Eveniment

Spiritul civic încă există. A găsit o poșetă și a predat-o Poliției

Spiritul civic încă există. A găsit o poșetă și a predat-o Poliției
Adora Beauty

Un tânăr, de 23 de ani, a predat poliţiştilor Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare o poşetă ce conţinea bunuri personale şi o sumă de bani, pe care a găsit-o într-un local situat pe raza oraşului Sânnicolau Mare. Ulterior, poliţiştii au identificat păgubita şi i-au predat acesteia poşeta.

Totul s-a întamplat ieri, în jurul orei 16.00, când un tânăr,  în timp ce se afla într-un local situat pe raza oraşului Sânnicolau Mare, a găsit o poşetă, în care se aflau bunuri personale şi un portmoneu ce conţinea o sumă de bani. Tânărul cu spirit civic, nu s-a gândit nici o clipă să păstreze poşeta şi a predat-o poliţiştilor din cadrul Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificată păgubita şi i-au fost restituite bunurile pierdute.“Vă informăm că fapta de a nu preda, în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său, reprezintă infracţiunea de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”, transmit oamenii legii.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*