Utile

Noua rută Ryanair Oradea – Memmingen se lansează cu două luni mai devreme

Noua rută Ryanair Oradea – Memmingen se lansează cu două luni mai devreme

Compania aeriană Ryanair a anunțat că noul serviciu Oradea – Memmingen, operat cu o frecvență de 2 zboruri săptămânale, se va lansa în septembrie. Și asta, datorită cererii puternice din partea clienților români și reprezintă o extindere a Calendarului Iarna 2017 Oradea.

Ryanair a sărbătorit noua sa rută Oradea – Memmingen prin scoaterea la vânzare a locurilor începând de la doar 19.99€ pentru călătorii în septembrie și octombrie. Aceste locuri, la tarif promoțional, sunt disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com/ro până la miezul nopții, joi, 18 mai.

Ryanair este încântată să anunțe că noua noastră rută Oradea – Memmingen, operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale, va fi lansată cu două luni mai devreme decât planificarea inițială, oferindu-le clienților români de business și agrement, cele mai mici tarife aeriene. Clienții români și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife mai mici atunci când își fac rezervările în avans pentru vacanțe, și nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-și rezerve zborurile la tarif redus din/către Oradea”, a transmis Denis Barabas, Sales & Marketing Executive CEE, Ryanair.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*