Utile

ETA2U organizează a noua ediţie a IT Congress, cel mai mare eveniment IT multi-brand din România

ETA2U organizează a noua ediţie a IT Congress, cel mai mare eveniment IT multi-brand din România
Adora Beauty

Compania ETA2U, unul dintre cei mai mari integratori IT din România, organizează la Timişoara în perioada 17-18 mai a noua ediţie a IT Congress, cel mai important eveniment multi-brand din industria IT dedicat mediului de business de pe piaţa naţională. Temeleprincipale ale evenimentului abordează : transformarea digitală, ultimele tendințe din domeniul “Internet of Things”, viața în ”cloud”, securitatea IT, alături de cele mai noi soluţii și echipamente ale marilor branduri internaţionale, care ne pot face viața mai ușoară și ne pot conecta la viitor.

“IT-ul a transformat şi continuă să transforme puternic modul în care facem lucrurile. De la socializare şi până la modul de a conduce şi controla o afacere, în sănătate sau servicii publice tehnologia şi calculatoarele au devenit un mijloc de a genera eficienţă, uşurinţă şi performanţă. Iar predicţiile cu noutăţile ce urmează să apară în următorii 5 ani sunt spectaculoase, se vorbeşte de o nouă revoluţie industrială generată de tehnologie, de Internet of Things – Internetul lucrurilor, de miliarde de senzori care colecteazăşi transmit date, de automatizare, de “orice” inteligent. Acesta evoluţie tehnologică a transformat şi rolul şi gândirea profesioniştilor din domeniul IT. Astăzi discuţiile profesioniştilor din IT s-au mutat din sfera strict tehnologică de procesare, conectivitate, backup, bits şi bytes, înspre zona de business – avantaj competitiv adus afacerii, beneficii aduse cetăţeanului, recrutarea de clienţi, satisfacerea şi retenţia acestora, marketing inteligent, asigurarea continuităţii afacerii. În organigramele organizaţiilor au apărut funcţii noi, separate de cea a managerului IT, cum ar fi Chief Digital Officer, Chief Innovation Officer sau Chief Technology Officer, care au toţi în atribuţii folosirea tehnologiei IT în transformarea modelului de business şi extinderea afacerii, crearea de noi servicii” a declarat Stelian Câmpianu, director executiv al ETA2U vorbind despre tema ediţiei de anul acesta a IT Congress <<Beyond IT>>.

În cadrul evenimentului, specialiştii IT şi managerii companiilor invitatevor avea acces la peste 60 de prezentări şi workshop-uri pe diferite teme susţinute de reprezentanţi ai celor mai mari multinaţionale din industria IT, precum şi la demonstraţii “live” ale celor mai noi tehnologii dezvoltate de acestea. Astfel, participanţii la eveniment vor putea găsi soluții și răspunsuri la problemele și provocările cu care se confruntă zi de zi în interiorul organizaţiei.

Ediţia de anul acesta a IT Congress va cuprinde de asemenea şi sesiuni dedicate soluţiilor şi echipamentelor IT care se pot implementa în mediul de producţie,propunerile fiind menite să aducă practic viitorul în prezent și să demonstreze că a 4-a revoluție industrială ”Industry 4.0” nu este o glumă ci, din contră, chiar se întâmplă acum.

Participanţii la eveniment vor avea ocazia de a testa ultimele soluţii tehnologice la stand-urile principalilor jucători de pe piaţa IT mondială, parteneri ai evenimentului: Cisco, Dell EMC, Advantech, Fortinet, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc., Microsoft, NetApp, Oracle, Palo Alto Networks, Veeam, VMware, Xerox, APC, Bitdefender, Epson, Hikvision, Lenovo, Asus, Cyber Smart Defence și ELO Technology.

ETA2U are 25 de ani de activitate în cel mai dinamic și spectaculos domeniu de dezvoltare – IT, ceea ce demonstrează nu doar consecvență ci și preocupare permanentă pentru inovare, succes și dezvoltare.

Compania înfiinţată în 1992 la Timişoara are o activitate împărțită în opt divizii axate pe cercetare şi dezvoltare, service IT,  training-uri specializate IT, soluţii şi echipamente pentru infrastructura IT, soluţii şi echipamente pentru imprimare, echipamente hardware pentru retail. ETA2U are în prezent filiale şi în alte oraşe din ţară, inclusiv în Bucureşti, în care lucrează în total peste 250 de angajaţi.

IT Congress este cel mai important eveniment IT multibrand organizat în România începând din 2009 de integratorul IT ETA2U din Timişoara. Anual, evenimentul a prezentat cele mai noi tehnologii ale marilor jucători de pe piaţa IT mondială, reunind peste 1.000 de participanţi la fiecare ediţie.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*