Eveniment

Vrei să fii polițist? Înscrie-te la concursul de admitere

Vrei să fii polițist? Înscrie-te la concursul de admitere

Persoanele care vor să urmeze o carieră de ofițer de poliție mai au doar două săptămâni pentru a se înscrie la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”. Pentru cei care vor să se înscrie la școlile de poliție, se pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie.

Până la data de 26 mai, se pot depune cererile de înscriere a candidaţilor, care au domiciliul în județul Timiș, pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”, la structura de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Pentru admiterea la școlile de poliție, candidaţi pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie, tot la Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Dacă sunteți interesat de cariera de polițist, vă puteți înscrie pe unul dintre următoarele locuri: Academia de Poliţie „ Alexandru Ioan-Cuza” Bucureşti:

Facultatea de Poliție – 290 de locuri la frecvență, dintre care 8 pentru rromi, 6 pentru maghiari şi 4 pentru alte minorităţi, precum și 50 la frecvență redusă (pentru agenţii care au minim 1 an vechime în cadrul structurilor M.A.I.);

Facultatea de Științe Juridice și Administrative, Specializarea Drept: 115 de locuri la frecvență;

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 554 de locuri (14 locuri pentru rromi, 8 locuri pentru alte minorităţi);

Şcoala de Agenţi de  poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 150 de locuri (6 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru alte minorităţi).

oate detaliile cu privire la înscriere și la desfășurarea examenelor se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sau de pe pagina de internet a Poliţiei Române: www.politiaromana.ro  – Carieră – Admitere 2017.

(Foto: Cugetliber.ro)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*