Eveniment

Urmărit internaţional, depistat în Vama Cenad

Urmărit internaţional, depistat în Vama Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean bulgar, pe numele căruia autorităţile bulgare au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii si sigurantei publice.

Astazi, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar S.R., în vârstă de 43 de ani, pasager intr-un autoturism marca Ford, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Bulgaria, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii și siguranței publice, în data de 15.12.2015.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*