Social

Tendințele anului în materie de mobilier. Ce culori se poartă în 2017 la Universul casei tale & Expo Mobila

Tendințele anului în materie de mobilier. Ce culori se poartă în 2017 la Universul casei tale & Expo Mobila
Adora Beauty

Vești bune pentru cei care doresc să își decoreze casa! Ultimele noutăţi în materie de mobilier vor fi prezentate la Timișoara, în cadrul unui târg special. Timp de patru zile, profesioniștii în amenajări interioare și exterioare își dau întâlnire la o nouă ediție a expoziţiei Universul casei tale & Expo Mobila.

Evenimentul va avea loc în perioada 18 – 21 mai, la Centrul Regional de Afaceri și reunește peste 40 de producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.“Sectorul mobilă aduce în atenția publicului cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. Sunt prezenți peste 30 de expozanți, în marea lor majoritate producători, dar sunt și distribuitori sau reprezentanți ai un companii internaționale de renume din România, care pe parcursul celor patru zile de expoziție vor întâmpina publicul larg dar și cel profesionist cu o gamă extrem de largă de produse și servicii, sisteme și tehnologii de avangardă în ceea ce privește construcția, mobilarea și amenajarea spațiilor interioare și exterioare. Dorim totuși să subliniem că sectorul de mobilă este puternic reprezentat în expoziție și care așa cum ne-a obișnuit va aduce în fața publicului cele mai noi tendințe, materiale și accesorii sau sisteme inteligente din industria mobilei”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției.

UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila va deveni locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

În 2017, specialiștii în domeniu  au selectat ca și culoare a anului nuanța de verde,  pe care ei sugerează a fi combinată cu nuanțe de la gri antracit la mov, cărămiziu și verde neon. Este una dintre nuanțele naturii care ne induce o stare de calm și de bine.

Pentru bucătării se poartă griul.

(Sursa foto: Pinterest)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*