Life-style

Music Travel Festival îți dă întâlnire pe acoperișul Iulius Mall Timișoara

Music Travel Festival îți dă întâlnire pe acoperișul Iulius Mall Timișoara

Data de 20 mai este rezervată distracției marca Music Travel Festival. Așa cum au promis, cu doar câteva săptămâni înainte de evenimentul verii, organizatorii se țin de cuvânt și continuă lanțul de pre-evenimente. După o seară frumoasă la Jardin Timișoara în compania celor de la Les Elephants Bizzares și Grimus, warm-up-ul continuă cu un Rooftop Promo Party Pendulum (DJ Set) la Iulius Mall Timișoara. Alături de Pendulum (DJ Set) vor mixa și o serie de DJ locali, care vor încălzi atmosfera și ne vor pregăti de momentul exploziv al serii.

Pentru toți cei care și-au achiziționat deja abonamentul de festival, veștile bune nu încetează să apară, aceștia putând face check-in-ul pe baza biletului pentru Music Travel Festival. Pentru cei care nu dețin abonament, taxa de intrare poate fi achitată la locație, în seara respectivă.

Iubitorii de muzică sunt sfătuiți să urmărească în mod constant pagina de Facebook sau website-ul www.musictravelfestival.ro pentru a nu rata nicio surpriză Music Travel Festival. În același timp, staff-ul festivalui își invită fanii să acceseze și aplicația Urby, pentru știri și noutăți livrate în timp real până la începerea Music Travel Festival, pe 23-25 iunie 2017 la Arena Aqua Sport.

Prețul unui bilet este 179 de lei+taxe și poate fi achiziționat în format electronic de pe www.iabilet.ro și în rețeaua www.iabilet.ro/retea. Timișorenii își pot procura biletele în format fizic și de la terasa Jardin Timișoara, situată pe Bd. Vasile Pârvan numărul 5.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*