Administrație

Lucrările de reparații a drumurilor continuă în vestul țării

Lucrările de reparații a drumurilor continuă în vestul țării
Adora Beauty

Programul de întreținere și reparații a drumurilor pe timp de vară continuă. Principalele obiective ale lucrărilor desfășurate în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2017, sunt: plombarea gropilor din asfalt, repararea suprafețelor burdușite, badijonarea  suprafețelor poroase, colmatarea fisurilor și crăpăturilor la îmbrăcămințile asfaltice, colmatarea crapăturilor și rosturilor la îmbrăcămințile cu lianți hidraulici, aducerea la profil a acostamentelor prin tăiere manuală sau mecanizată, completarea cu pământ, balast, îndepărtarea materialului rezultat de la activitatea de deszăpezire, curățirea șanțurilor și rigolelor, defrișarea unor plantații pe zonă și în spații verzi,completarea unor plantații,văruirea plantațiilor și a accesoriilor.

Programul CNAIR SA pentru  punerea în ordine a drumurilor naționale și a autostrăzilor, aferent anului 2017 vizează lucrări la partea carosabilă, lucrări specifice întreținerii platformei drumului, lucrări care asigură scurgerea apelor din zona drumului și lucrări privind întreținerea plantației rutiere.“În această perioadă, în toate regionalele noastre se lucrează la punerea în ordine și aducerea la un nivel decent de viabilitate a drumurilor naționale și a autostrăzilor, astfel încât să putem circula civilizat, într-un timp cât mai scurt. Facem apel la șoferi să înțeleagă importanța efectuarii lucrărilor în această perioadă a anului, chiar dacă ele pot crea un mic disconfort. Lucrările sunt necesare pentru asigurarea condițiilor optime de siguranță și confort în trafic”, a declarat directorul general al CNAIR SA, Ștefan Ioniță.

La ora actuală, în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța se execută lucrări pe drumurile naționale: DN 2A, DN 2B, DN 3C, DN 3C, DN 21, DN 22, DN 39, DN 38, DN 22C, DN 3. De asemenea, pe autostrăzile A2 și A4 au loc lucrări de întreținere a semnalizării verticale, de îndepărtare a materialului rezultat de la deszăpezire, de alimentare cu apă a spațiului de servicii, de curățare a zonei drumului de gunoaie și corpuri straine și de igienizare a spațiilor din parcări.

Lucrările de pe raza Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara sunt organizate astfel: SDN Timișoara, DN 6 – Sânnicolau Mare – Timișoara (plombări gropi),  DN 57 – Lățunaș – Moravița (stropiri succesive), DN 59 (Timișoara – Moravița) și DN 59B (Cărpiniș – Deta) – cosiri mecanizate

 SDN Deva: DN 7 – Leșnic – Ilia (reparații), DN 74 – Crișcior – Buceș (stropiri succesive), DN 7 – Deva – Mintia (colmatări).

SDN Caransebeș: DN 6 VO Lugoj – DN 68A (reparații pasaj)

SDN Orșova: DN 6 Plugova (reparații mixtură caldă), DN 57 Nicolinț (colmatări rosturi), DN 57A Pojejena – Belobreșca (stropiri succesive).

SDN Arad: DN 7 – Lipova – Bârzava și Ilia – Săvârșin (plombări gropi), Centura municipiului Arad (reparații), DN 7B Chișineu Criș – Vărșand (cosiri mecanizate).

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*