Administrație

Guvernul Grindeanu a alocat 7 milioane de lei pentru Spitalul de Copii “Louis Țurcanu”

Guvernul Grindeanu a alocat 7 milioane de lei pentru Spitalul de Copii “Louis Țurcanu”
Adora Beauty

Guvernul Sorin Grindeanu a alocat o primă tranșă, de 7 milioane de lei, din bugetul Ministerului Sănătății, pentru continuarea lucrărilor la corpul B al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara.

Finanțarea va permite antreprenorului să parcurgă următoarele etape, astfel încât clădirea să fie, în sfârșit, finalizată.

“Am promis, încă din campania electorală, că voi face toate demersurile pentru ca unitatea sanitară să obțină fondurile pentru continuarea lucrărilor la corpul B. Întâlnirile și discuțiile avute cu reprezentanții Ministerului Sănătății au avut succes și primii bani au fost alocați. Aceasta demonstrează că ceea ce promitem și facem. PSD își respectă cuvântul dat, iar Guvernul Grindeanu cunoaște prioritățile Timișului”, spune deputatul de Timiș Bianca Gavriliță.

Noul corp de clădire va avea opt nivele, o suprafață utilă de 8.055 mp, peste 150 de paturi și va fi legat de actuala clădire printr-o pasarelă.

“Spitalul “Louis Țurcanu” va rămâne una dintre prioritățile actualului mandat. Am început deja demersurile pentru a identifica fondurile necesare dotării unități pe care constructorul s-a angajat să o finalizeze în 2018. Sunt convinsă că având sprijinul premierului Sorin Grindeanu și cu ajutorul celorlalți colegi parlamentari social-democrați din Timiș vom reuși să găsim resursele necesare achiziționării de aparatură medicală de ultimă generație. Le cer însă și parlamentarilor din celelalte partide să vină alături de noi și să contribuim împreună la punerea în funcțiune a celei mai noi și mai moderne unități spitalicești din vestul României”, mai afirmă deputatul PSD de Timiș, Bianca Gavriliță.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*